Valmennuskirja

Valmennuskirjamme on ilmestynyt – tilausohjeet löytyvät lopusta!

Kirja keskittyy seurakulttuuriin, pelin opettamiseen sekä pelaajan teknis-taktisten valmiuksien edistämiseen. Mukana on runsaasti havainnollistavia kuvia ja esimerkkejä. Teos on tarkoitettu ensisijaisesti valmentajille, mutta se sopii myös pelaajille, vanhemmille ja muille intohimoisille jalkapallotoimijoille.

Kirja on luettavissa sähköisessä muodossa oheisilla sivuilla. Tutustuthan alla oleviin toimitusehtoihin ennen kirjan tilaamista. Tilausohjeet löytyvät lopusta. Tilaaminen on mahdollista 20.12.2018 alkaen. Vastaamme mielellämme kaikki mahdollisiin esille tulleisiin kysymyksiin.

***

Hinta:

Yhdistyksen jäsenet: 7,90 euroa

Muut: 11,90 euroa

Seuratilaus: 250,00 euroa (lukuoikeus kaikille seuran valmentajille)

***

Toimitusehdot:

1. Voit lukea kirjaa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Teoksen lukeminen edellyttää Internet-yhteyttä. Voit lukea kirjaa suoraan selaimessa.

2. Kirjan tilaaminen edellyttää rekisteröintiä sivuille (ks. ohjeet alla). Rekisteröinnin yhteydessä sinun tulee syöttää nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Emme kerää muita tietoja.

3. Saat onnistuneen rekisteröinnin jälkeen laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lasku lähetetään enintään 48 tunnin sisällä rekisteröinnistä. Maksuaikaa on 14 vuorokautta. Kun olemme vastaanottaneet maksusi, saat 24 tunnin sisällä sähköpostitse hyväksymisviestin. Pääset tämän jälkeen lukemaan teosta syöttämällä sähköpostiosoitteen ja luomasi salasanan kirjasivulle.

4. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus koska tahansa ennen kuin olet saanut lukuoikeuden. Lähetämme sinulle hyväksymisviestin sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet maksun. Hyväksymisviestin jälkeen peruuttaminen ei ole enää mahdollista, sillä olet tuolloin saanut oikeuden sähköiseen julkaisuun.

5. Teos on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön. Sinulla ei ole oikeutta kopioida teosta kokonaan tai osoittain, edelleenlähettää teosta, esittää teosta julkisesti tai käyttää teosta muutoin kuin näiden toimitusehtojen ja tekijänoikeuslain sallimissa rajoissa.

6. Kaikki teokseen liittyvät tekijänoikeudet sekä muut immateriaalioikeudet kuuluvat teoksen kirjoittajille, jollei teoksen yhteydessä ole toisin todettu.

***

Kirjan tilaaminen:

Pääset tilaamaan teoksen klikkaamalla oheista linkkiä.

Luo käyttäjätili kirjoittamalla nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä valitsemasi salasanasi. Paina lopuksi "Tilaa kirja". Tilin luomalla vakuutat, että olet tutustunut toimitusehtoihin. Saat sähköpostiin vahvistuksen onnistuneesta rekisteröitymisestä. Tarkista myös roskapostisi.

Saat rekisteröinnin jälkeen laskun tilauksesta. Kun olemme vastaanottaneet maksun tilauksesta, lähetämme sinulle hyväksymisviestin, jota kautta pääset kirjautumaan luomillasi tunnuksilla palveluun ja lukemaan teosta. 

***

Antoisia lukuhetkiä!

(c) Erkko Meri, Aleksi Piirainen, Jussi-Pekka Savolainen


Yhteystiedot

Rekisteriseloste