Juniorivalmentajapäivä 16.11.

Historian ensimmäinen Juniorivalmentajapäivä järjestetään Helsingissä lauantaina 16.11.2019 klo 14-20! 

Tavoitteenamme on järjestää vuoden korkeatasoisin juniorijalkapalloa koskeva tilaisuus. Näiltä sivuilta löydät päivän ohjelman, puhujien esittelyn sekä ilmoittautumisohjeet. Lisäksi lopussa on yhdistyksen jäsenten kokemuksia aikaisemmista tilaisuuksista.

Tilaisuus on tarkoitettu Jalkapallon Juniorivalmentajat ry:n jäsenille. Yhdistykseen kuulumattomat henkilöt voivat ilmoittautua mukaan, mikäli paikkoja on vielä jäljellä jäsenten ennakkoilmoittautumisen jälkeen. 

Tervetuloa mukaan!

#Juniorivalmentajapäivä

***


OHJELMA


klo 14.00-14.10, Avaussanat 
Jalkapallon Juniorivalmentajat ry:n hallitus

klo 14.10-15.30, Junioripelaajan ja -joukkueen kehityksen todentaminen jalkapallossa
Ville-Pekka Inkilä

klo 15.30-16.00, Kahvitarjoilu ja verkostoitumista

klo 16.00-17.20, Valmentajuus ja metodologian kehittäminen juniorijalkapallossa
Mikko Lignell

klo 17.20-17.40, Tauko (hedelmätarjoilu)

klo 17.40-18.10, Kisat ja leikit junioripelaajien motoriikan kehittämisessä
Martti Iivonen

klo 18.15-19.00, Malliharjoitus, kisat ja leikit motoriikan kehittämisessä
Martti Iivonen

klo 19.00-19.10, Päätössanat ja päivän yhteenveto
Jalkapallon Juniorivalmentajat ry:n hallitus

Huom! Aikataulu on viitteellinen ja pidätämme oikeudet muutoksiin. Malliharjoitus pidetään sisätiloissa liikuntasalissa luentoauditorion läheisyydessä. Siirtyminen auditoriosta liikuntasaliin kestää noin minuutin.

Juniorivalmentajapäivä järjestetään Mäkelän koululla Helsingissä (Hattulantie 2, 00550 Helsinki).

PUHUJIEN ESITTELY


Ville-Pekka Inkilä on Palloliiton urheilutoiminnan tutkimus- ja kehityspäällikkö. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa urheiluanalytiikkaan keskittyvässä Kvantia Oy:ssä sekä VPS:n edustusjoukkueessa. Inkilällä on myös pitkä kokemus juniorivalmentajan tehtävistä muun muassa FC Jokereista, AC Allianssista sekä FC Hongasta. Koulutukseltaan hän on fysiologian maisteri (London King's College, 2011). Lisäksi Inkilä viimeistelee kogniotieteen maisteriopintoja Helsingin yliopistossa.

Mikko Lignell on RoPS:n Veikkausliiga-joukkueen toinen valmentaja. Hän on opiskellut jalkapalloa Liverpoolin ja Lissabonin yliopistoissa. Lignell on työskenellyt aikaisemmin muun muassa Sami Hyypiä Akatemiassa sekä HJK:ssa, jossa hänen vastuullaan oli seuran uuden valmennuslinjan kehittäminen. Lignell on valmentanut juniorijalkapalloilijoita vuodesta 2001 ja hän on toiminut muun muassa pääkaupunkiseudun suurimmissa seuroissa.

Martti Iivonen on liikunnan ja terveystiedon opettaja, joka on valittu vuonna 2011 vuoden liikunnanopettajaksi Suomessa. Iivonen on toiminut koripallovalmentajana ja -kouluttajana Suomessa ja Ruotsissa yli 25 vuoden ajan. Liikunnan opettamisen ammattilainen on kouluttanut vuosien saatossa myös jalkapallovalmentajia esimerkiksi havaintomotoriikasta ja taitovalmennuksesta. Lisäksi Iivonen on toiminut muun muassa HIFK:n jalkapallon edustusjoukkueen fysiikkatiimin vetäjänä.

***

ILMOITTAUTUMINEN


Ilmoittautuminen yhdistykseen kuulumattomille henkilöille on auennut 1.11. Paikkoja on myynnissä yhteensä noin 40. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta.

Ilmoittautumislomake suljetaan, kun tilaisuus on loppuunmyyty.

Päivän hinta muille kuin yhdistyksen jäsenille on 20 euroa (sisältää osallistumisen seminaariin sekä ilmoitetut tarjoilut).

Saat laskun seminaarista sähköpostitse muutaman vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta. Lähetämme sinulle samalla lisäinfoa tilaisuudesta.

Tervetuloa!***


AIKAISEMMISTA TILAISUUKSISTA SANOTTUA


"Olen osallistunut melkein kaikkiin järjestettyihin koulutusiltoihin. Tilaisuudet ovat olleet aiheiltaan erittäin mielenkiintoisia ammattitaitoisten esiintyjien takia. Tilaisuuksissa on aina läsnä intohimoisia valmentajakollegoita, joiden kanssa syntyy hyviä keskusteluita. Suosittelen lämpimästi!"

- Mika Lehkosuo, kolminkertainen mestarivalmentaja Veikkausliigassa

***

"Yhdistyksen tilaisuudet ovat antaneet mahdollisuuden oppia jonkin valmennuksen osa-alueen osaajalta. Parasta tilaisuuksissa on ollut ilmapiiri, jossa on ollut helppo osallistua keskusteluun ja peilata omaa toimintaansa käsiteltävän aiheen tiimoilta."

- Riku Paularinne, vuoden poikajoukkuevalmentaja 2018, FC Honka/Akatemian päävalmentaja

***

"Juniorivalmentajien tilaisuudet ovat tarjonneet loistavan lisän oman ammattitaidon kehittämiseen. Puhujat ovat olleet erittäin korkeatasoisia ja aiheet mielenkiintoisia. Lisäksi on ollut hyödyllistä päästä vaihtamaan ajatuksia muiden seurojen valmentajien kanssa. Suosittelen kaikille valmentajille lämpimästi liittymistä yhdistykseen ja osallistumaan tilaisuuksiin."

- Sanna Malaska, HJK:n juniorivalmentaja, entinen maajoukkuepelaaja

***


LISÄTIEDOT


Erkko Meri 

erkko.meri (at) juniorivalmentajat.fi