Juniorivalmentajapäivä 14.11.

Kiitos kaikille Juniorivalmentajapäivään osallistuneille!

Erinomaisia esityksiä oli päivän aikana seuraamassa yli 100 juniorivalmentajaa. Tilaisuus järjestettiin vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen kokonaan webinaarimuodossa. Webinaari on katsottavissa jälkikäteen tallenteelta. Tallenne on lähetetty kaikille yhdistyksen jäsenille ja webinaarin erikseen tilanneille.

Seuraava Juniorivalmentajapäivä järjstetään vuoden 2021 lopulla.


OHJELMA 2020

klo 10.00-10.10, Avaussanat

Jalkapallon Juniorivalmentajat ry:n hallitus

klo 10.10-11.20, Määrätietoinen harjoittelu

Lauri Hakala, Olympiakomitean joukkuepelien lajiryhmävastaava 

(Tauko, 20 minuuttia)

Klo 11.40-13.00, Seuran toimintakulttuurin muutos, esimerkkeinä VJS ja Ilves

Sebastian Söderholm, VJS:n valmennuspäällikkö ja Markus Paananen, Lännen aluevalmentaja, tytöt (aikaisemmin Ilveksen valmennuspäällikkö)

(Tauko, 60 minuuttia)

Klo 14.00-15.30, Pelimallin rakentaminen nuoruusvaiheessa

Miika Nuutinen, KäPa U17 -joukkueen päävalmentaja

(Tauko, 30 minuuttia)

Klo 16.00-17.30, Lasten ja nuorten voimaharjoittelu

Joni Ruuskanen, Palloliiton fyysisen valmennuksen asiantuntija

Klo 17.30-17.40 - Tilaisuuden päätös

Jalkapallon Juniorivalmentajat ry

***

PUHUJAT 2020 

Lauri Hakala työskentelee Olympiakomitean joukkuepelien lajiryhmävastaavana. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa apuvalmentajana Suomen naisten lentopallomaajoukkueessa sekä Slovenian miesten lentopallomaajoukkueessa. Hakala on valmentanut myös esimerkiksi Yhdysvalloissa, Venäjällä ja Hollannissa. Hän kirjoittaa säännöllisesti blogia osoitteessa https://coachhakala.com/.

Markus Paananen toimii tällä hetkellä Palloliiton lännen aluevalmentajana tyttöpuolella. Ennen pestiään Palloliitossa hän työskenteli pitkään jalkapalloseura Ilveksen valmennuspäällikkönä. Lisäksi Paananen on valmentanut Ilveksessä useita eri juniori-ikäluokkia.

Sebastian Söderholm on vantaalaisen VJS:n valmennuspäällikkö. Söderholm aloitti VJS:ssä ensin oto-valmentajana vuonna 2010. Vuonna 2013 hän siirtyi päätoimiseksi valmentajaksi. Valmennuspäällikön tehtävän lisäksi Söderholm valmentaa seuran U15-joukkuetta.

Miika Nuutinen työskentelee päävalmentajana Käpylän Pallon U17-joukkueessa. Aikaisemmin hän on toiminut talenttivalmentajana VJS:ssä sekä valmentajana PKKU:ssa ja TuPS:ssa. Nuutinen on valmentanut myös poikamaajoukkueiden valmennustiimissä.

Joni Ruuskanen toimii Palloliiton fyysisen valmennuksen asiantuntijana. Häneltä löytyy valmennustaustaa muun muassa Kotkan KTP:stä sekä Käpylän Pallosta. Ruuskanen opiskelee yliopistossa liikuntalääketiedettä ja Football Science Institutessa jalkapallon fyysistä valmennusta.

***

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen webinaariin on auennut 2.10.2020. Ilmoittautumisohjeet on lähtetty jäsenille sähköpostilla. Webinaari on yhdistyksen jäsenille maksuton. Muista ilmoittautua viimeistään 7.11.2020. Linkki striimiin lähetetään ilmoittautuneille viimeistään 13.11.2020.

Muiden kuin jäsenten ilmoittautuminen tilaisuuteen on auennut 26.10. Tilaisuuden hinta yhdistykseen kuulumattomille henkilöille on 15 euroa. Ilmoittaudu webinaariin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen erkko.meri (a) juniorivalmentajat.fi. Saat paluuviestillä tarkemmat ohjeet webinaarista.

Lisätietoa: Erkko Meri (erkko.meri (a) juniorivalmentajat.fi)