Palvelut

Webinaarit

Järjestämme lähes kuukausittain mielenkiintoisia webinaareja. Näissä tilaisuuksissa  pyrimme siihen, että  suomalaiset ja kansainväliset vieraat tuovat uusia näkökulmia juniorivalmentamiseen.

Webinaarit myös tallennetaan ja niitä voi jälkikäteen oman aikataulun mukaisesti katsoa.

***

Vuosiseminaari

Järjestämme vuosittain yhden valmennusseminaarin, jossa pyritään tuomaan paikalle mielenkiintoisia esiintyjiä ja herättämään keskustelua osallistujien kanssa. Vuoden 2022 seminaari järjestettiin 29.10. ja esiintyjiä oli Suomesta, Tanskasta ja Englannista. Kirsikkana kakun päällä seminaarissa esiintyi valmentajalegenda Martti Kuusela, jota Erkko Meri haastatteli tuoreen kirjan pohjalta. Seminaari pyritään myös tallentamaan oman aikataulun mukaista katselua varten.

***

Coaches' Voice -jäsenyys

Yhdistyksemme jäsenet saavat alennuksella jäsenyyden yhteen maailman johtavaan jalkapalloon ja valmentamiseen keskittyvään verkkosivustoon: https://academy.coachesvoice.com/catalog.

***

Seuravierailut

Vuoden 2023 aikana pyritään järjestämään omakustanteinen matka esim. Ruotsiin. Siellä tutustutaan paikallisiin seurayhteisöihin ja valmentajiin. Toteutusta vielä suunnitellaan.

***