Palvelut

JJV Podcastit ja webinaarit

JJV podcast käsittelee jalkapallon juniorivalmennuksen aiheita pelaajien ja valmentajien kautta. Vieraina ovat sekä suomalaisia että ulkomaisia jalkapalloon intohimoisesti suhtautuvia alan ammattilaisia. Tavoitteena on jakaa tietoa ja kehittää suomalaisen jalkapallovalmennuksen osaamista. Niitä olemme järjestäneet vuoden 2023 aikana jo yli 10 jaksoa.

Järjestämme tarpeen mukaan mielenkiintoisia webinaareja. Näissä tilaisuuksissa  pyrimme siihen, että  suomalaiset ja kansainväliset vieraat tuovat uusia näkökulmia juniorivalmentamiseen.

Podcastit ja webinaarit tallennetaan ja niitä voi jälkikäteen oman aikataulun mukaisesti kuunnella ja katsoa.

***

Juniorivalmennuspäivät

Järjestämme vuosittain yhden valmennusseminaarin, jossa pyritään tuomaan paikalle mielenkiintoisia esiintyjiä ja herättämään keskustelua osallistujien kanssa. Vuoden 2022 seminaari järjestettiin 29.10. ja esiintyjiä oli Suomesta, Tanskasta ja Englannista. Kirsikkana kakun päällä seminaarissa esiintyi valmentajalegenda Martti Kuusela, jota Erkko Meri haastatteli tuoreen kirjan pohjalta. Seminaari pyritään myös tallentamaan oman aikataulun mukaista katselua varten.

Tänä vuonna tilaisuus järjestetään 28.10.2023 Helsingissä. Päivän teemana on Pelikäsitys ja sen kehittäminen

Päivän esiintyjiksi ovat lupautuneet alustavasti Stephan Zahno (Sveitsi, Zoomin kautta), Pol Deulonder (Ekkono-metodi, Zoomin kautta), Jani Sarajärvi ja J-P Savolainen (Progressão-projekti). Vielä yksi tai kaksi esiintyjää varmistuu lähiaikoina. Tilaisuus on jäsenille maksuton ja siihen on mahdollisuus osallistua myös striimilähetyksen kautta.

***

Coaches' Voice -jäsenyys

Yhdistyksemme jäsenet saavat alennuksella jäsenyyden yhteen maailman johtavaan jalkapalloon ja valmentamiseen keskittyvään verkkosivustoon: https://academy.coachesvoice.com/catalog.  Alennus pitää aina tapauskohtaisesti varmistaa jatkossa, sillä etu oli voimassa toukokuun 2023 loppuun asti. 

***

Seuravierailut

Järjestetään jäsenistön tarpeiden perusteella.

***