Jäsenpalvelut

Jäsentilaisuudet

Järjestämme vuoden aikana noin neljä keskustelutilaisuutta ajankohtaisista juniorijalkapalloa koskevista aiheista. Puhujiksi kutsumme juniorijalkapallon asiantuntijoita, jotka ovat perehtyneet juuri käsiteltävään aiheeseen. Haluamme synnyttää jäsentilaisuuksissa aktiivista keskustelua, jossa tartutaan rohkeasti erilaisiin kysymyksiin.

Yhdistyksen seuraava jäsentilaisuus järjestetään heti, kun se on koronaepidemian jälkeen mahdollista.

***

Sopimusneuvonta


Oletko allekirjoittamassa valmentajasopimusta? Onko sinulla epäselvyyttä sopimuksesi sisällöstä? Oletko harkinnut toiminimen perustamista valmennustoimintaasi varten?

Jalkapallon Juniorivalmentajat ry tarjoaa maksutonta neuvontaa kaikille yhdistyksen jäsenille. Neuvonnasta vastaa yhdistyksen puheenjohtaja, lakimies Erkko Meri. Meri on tutkinut valmentajan oikeusasemaan liittyviä kysymyksiä ja laatinut mallisopimuspohjia urheilujärjestöille.

Voit olla yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse (ks. Yhteystiedot). Tarvittaessa voimme sopia myös tapaamisen. Käsittelemme kaikki yhteydenotot täysin luottamuksellisesti.

***

Valmennuskirja

Valmennuskirja on ilmestynyt! Teoksessa on kolme laajaa lukua, joiden aiheina ovat muun muassa seurakulttuurin vahvistaminen, peruspelaamisen periaatteet, pelin teoria sekä epälineaarisen pedagogiikan soveltaminen jalkapallovalmennukseen.

Teoksen hinta yhdistyksen jäsenille on ainoastaan 7,90 euroa (muille kuin yhdistyksen jäsenille 11,90 euroa).

Julkaisemme kirjan ainoastaan sähköisessä muodossa. Tilaaminen on mahdollista 20.12.2018 alkaen. Lahjoitamme valmennuskirjan myyntitulot kokonaisuudessaan Jalkapallosäätiön Pertti Alaja -rahastoon. Rahaston tarkoituksena on vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen tukeminen.

***

Koulutukset

Tarjoamme seuroille ja yksittäisille valmentajille kohtuuhintaisia ja kattavia koulutuksia lasten ja nuorten valmennukseen liittyvistä aiheista. Kouluttajina toimivat lasten ja nuorten jalkapallon ammattivalmentajat Jussi-Pekka Savolainen (UEFA B) ja Aleksi Piirainen (UEFA B), joilla on selkeä ja ajantasainen näkemys laadukkaiden harjoitusten organisoinnista sekä pelin opettamisesta lapsille ja nuorille. 

Koulutusten ja malliharjoitusten sisältö ja rakenne räätälöidään aina seuran ja valmentajien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kaikkien koulutusten ydinsisältönä on se, kuinka voimme opettaa peliä lapsille ja auttaa heitä kehittymisessä. Kysy rohkeasti lisää!

***